Zit jij tegen je tipping point aan?

Tipping point

Zit jij tegen je tipping point aan?

Tipping point: Het moment waarop een serie van kleine veranderingen of gebeurtenissen zoveel impact hebben dat een grote belangrijke verandering plaatsvindt.

 

Ken jij het?
Kunstenaars kennen het, zo ook sporters, ouders met kinderen, mensen met een klotebaan, iedereen die voor het eerst leert lopen. Het is dat moment dat er iets kantelt – ten goede of ten kwade.

 

Zo ken ik kunstenaars die op het punt staan de handdoek in de ring te gooien. Waarom? Omdat ze dicht bij hun tipping point zijn gekomen van niet-succes-vol zijn. En het omgekeerde ken ik ook. Creatieven bij wie de business ‘opeens’ vanzelf lijkt te gaan.

 

Maar wat denk je van mindsets?
Ook mindsets kunnen een tipping point bereiken met een aha-gloeibal-beleving als euforische manifestatie. Gebeurtenissen, nieuwe kennis en ervaringen hopen zich op en daar is ie dan… de TIPPING POINT! Deze nieuwe inzichten zijn vaak aanleiding tot grote veranderingen.

 

Groei

Iedereen heeft groei nodig. Jij toch ook? Hoewel groei vaak geleidelijk gaat en er veel opgebouwd moet worden, komt succes toch vaak ‘opeens’. Net als in mijn abstracte schilderijen. Het is een hoop gemodder, hollen en stilstaan, frustratie en dan opeens dient het zich aan. BAM daar is-ie!

 

Bouwen
Gemodder is nodig. Wel graag gemodder in de goede richting en vooral ook met een dosis ‘consistent doorzetten’. Zie het als een wip: iedere dag dat je bouwt, is als een steentje op de hoge kant. En op een bepaalt moment flipt hij om. NOU DAT IS HET TIPPING POINT!

 

MIJN TIPPINGPOINT
In mijn eigen missie, om creatieven in Nederland zakelijker te maken, is nu een tipping point bereikt. Alles gaat opeens veel makkelijker! Voorafgaand aan kleine stapjes in de goede richting gaat het nu opeens heel hard. Mijn events vullen zich makkelijker, ik heb opeens veel meer impact op social media. En in mijn hoofd is het nu ook klaar. Na meer dan 30 jaar ondernemen in de creatieve branche als entrepreneur en kunstenaar… (trommelgeroffel)

 

Hierbij verklaar ik me tot DE ART-repreneur EXPERT van Nederland.
Zo, dat is eruit. En als je er op mijn Event ‘Kunstenaars Verdienen Beter’ aankomende 22 juni nog bij wil zijn, moet je verdomd snel actie nemen. Het is al voor 90% uitverkocht!

 

Be there: daar maak jij een eerste start met jouw zakelijke succes.

 

Met groet,

Peter

 

De ART-repreneur Expert van Nederland

 

Leave A Response

* Denotes Required Field